top of page
  • Forfatterens bildeTor Nilssen

Teaterdrøm begynte med en tanke av Karen Hesseberg etter filmen Catwalk - dette gjør vi i Haugesund

HVORDAN FORANDRER VI VERDEN? Hvordan lager vi en mer fargerik og mangfoldig verden? En mer glad verden? Hvordan endrer vi holdninger som har slått rot i sjelen?

Vil gjør det med det gode. En teaterforestilling om gangen. En kunstutstilling om gangen.

Vi har hatt en fantastisk dag i Festiviteten - Haugesund Konserthus. Nina Sele og Elsa Aanensen har vært på scenen der mange ganger før, og hadde full kontroll på teatergleden. Nina Simonsen Jensen sminket fram alver og prinsesser. Eivind Jul sang med hele seg, på scenen og i kulissene. Mina Johannesen Sannes sine dansere satte stemningen i alveskogen, Caroline Erika Sevland og Anita Vea fikk alle på scenen i rett tid. Vi klarte ikke å la være å synge med på Karianne Arntzens tekst. Tor Nilssen ser etter ditt egentlige jeg gjennom linsa, det var ikke vanskelig med utøverne fra Solstein AS og UNIK.

Jeg skulle ønske dere hadde fått det med dere. Men det kommer på TVH til høsten, Jarl Vidar Meling, Dag Olav Husås og Tor Håkon Thomassen var fotografer i dag.

Da applausen hadde lagt seg etter premieren, etter at rosene var delt ut, og det var takket og bukket og neiet, ba Lene Viken og Lena Dale fra Solstein og Uni-K om ordet.

Foran en fullsatt sal sa Lene noen gode ord familien sin, mens Lena fortalte at hun hadde overvunnet frykten. Og jeg lurte på om jeg noen gang hadde vært med på noe så vakkert og meningsfullt.


Karen Hesseberg Redaktør TVH
115 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page